9292ov ns24.nl9292OV

Met 9292OV bepaal je exact hoe je het beste kunt reizen van de ene naar de andere plaats met het Openbaar Vervoer.

Dat wil zeggen dat je gebruik kunt maken van de bus, de metro, de tram, de veerboot en de trein. Alles is heel duidelijk aangegeven. Eigenlijk goed bruikbaar voor iedereen. (Zelfs als je wat ouder bent…)

De 9292OV planner hieronder werkt niet meer. Onze excuses hiervoor. Klik HIER voor een planner die het wel doet.

Plan mijn reis

De 9292OV planner hierboven doet het niet meer. HIER vind je er een die prima in orde is. Goede reis…

Hierboven graag invullen waar je heen wilt en waar je vertrekt. Bevestig een eventuele suggestie als je het adres invoert, dat gaat een stuk sneller.

Deze OV planner is echt ideaal en wordt massaal door reizigers gebruikt. Zo veel, dat op piekmomenten de website soms nogal traag kan worden.

Als je altijd de laatste Openbaar Vervoer reisinformatie bij de hand wil hebben kun je een gratis app downloaden en op je smartphone zetten.

Er is een 9292OV app voor Iphone, voor Blackberry, voor Android en als laatste voor Windows Phone.

9292ov app ov app ns24.nl

 

 

 

Heb je iets buitenissigs als besturingssysteem op je smartphone, maar wel internet verbinding, klik dan HIER om toch je OV reis te kunnen plannen.

bus 9292ov ns24.nlHet bedrijf 9292 heeft als missie dat het jou als reiziger wil ‘ontzorgen.’ Door jou alle informatie te geven die je nodig hebt om met het openbaar vervoer naar de plaats van bestemming te reizen.

Maar aan de andere kant willen de mensen van 9292OV ook de overheden, het bedrijfsleven en de OV-bedrijven ondersteunen bij het zo goed mogelijk uitvoeren van hun taak.

Het werken met de OV9292 reisplanner valt best mee. Als je graag alles erover wilt weten klik dan HIER. Daar wordt het allemaal erg duidelijk uitgelegd.

 

Google Maps

Tegenwoordig werkt Google met 9292OV samen door de openbaar vervoer reisinformatie ook op Google Maps te zetten. Zelfs bij overstappen staat erbij welk perron je moet gebruiken. Alles inclusief de reistijd. Dit is een heel handige andere manier om je reis te plannen.

Voor de prijs moet je nog wel even bij de NS of 9292OV kijken, want die staat niet op de routeplanner van Google Maps. Maar als je student bent maakt dat voor jou waarschijnlijk nog even niets uit.

 

Ook te horen

De 9292OV site kan je ook laten voorlezen. Wat harder of zachter. Dan hoor je waar er stremmingen zijn, het openbaar vervoer nieuwsoverzicht en nog veel meer.

Kom je uit het buitenland dan is de hele website ook nog eens in het Engels te horen en te lezen voor een passend reisadvies.

Vind je hier nog iets ontbreken over 9292ov, vermeld het dan hieronder. Dan kijken we of we het kunnen gebruiken om deze website verder te verbeteren. 

Alvast een hele Goede Reis Toegewenst!


Reacties

9292OV Openbaar Vervoer Planner — 2 reacties

  1. Goedemorgen,

    Zou in deze tekst 9292ov veranderd worden in 9292? We werken al een tijdje onder deze nieuwe naam.

    Alvast bedankt,
    Sheila – 9292 webcare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *