buslijnen ov9292 9292ov ns24.nlBuslijnen

In ons land hebben we heel wat verschillende buslijnen, beheerd door diverse busmaatschappijen. Er is een stevige concurrentiestrijd gaande en de ene busmaatschappij neemt dan of meerdere buslijn-concessies over van de andere.

Als je uitsluitend per bus door het land wilt reizen moet je heel wat uitzoeken. Anders dan reizen met de trein zijn er geen echte planners van de buslijnen. Helemaal niet als je over grotere afstanden wilt reizen en van de ene busmaatschappij moet overstappen op de andere.

Vaak hebben zelfs de busmaatschappijen zelf niet eens een goede planner beschikbaar van de buslijnen voor ons als reiziger.

Maar als je ergens heen wilt met alleen de bus wat niet op dit overzicht vermeld staat heb je een probleem. Dan moet je zelf maar zien hoe je er komt.

Daarom hierbeneden toch nog maar de OV-reisplanner, waar ook de busverbindingen op staan. Maar alleen als er geen treinverbinding beschikbaar is. Verder een overzicht van onze vaderlandse busmaatschappijen en aanvullende informatie.

Plan mijn reis

 

Busmaatschappijen

Arriva

Connexxion

Hermes

Syntus

RET voor Rotterdam

HTM voor Den Haag

GVB voor Amsterdam

U-OV voor Utrecht

Goedkope busreizen in Nederland en door Europa met:

Eurolines

Flixbus


Reacties

Buslijnen — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *