OV9292 Openbaar Vervoer Planner

Het Openbaar Vervoer met OV9292 is van groot belang voor ons allemaal. Als je meteen wilt weten hoe je van deur tot deur kunt reizen moet je het hieronder even invullen. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Helaas werkt de OV planner hieronder niet goed. Klik HIER voor een OV9292 Planner die het wel doet. Onze excuses hiervoor. Of klik op het zwart-wit geblokte 9292 LOGO, hier onmiddellijk onder, dan werkt het eveneens.

Plan mijn reis

De OV9292 planner hierboven werkt niet meer. Klik HIER voor een planner die het wel doet. Onze excuses…

Hierboven kun je invullen waar je heen wilt en waar je vertrekt. Bevestig even een eventuele suggestie als je het adres invoert, dan gaat het een stuk sneller.

Klik op “Plan mijn Reis” en je bent klaar. Je krijgt nu een advies van deur tot deur. Als je moet lopen krijg je zelfs een kaart te zien met de looproute.

Meestal staat onderaan hoeveel de reis gaat kosten. Je ziet waar je moet overstappen met de bus en de trein en welk perron je nodig hebt. Kan het nog makkelijker?

 

Goed op Weg

Met de OV9292 Planner ben je goed op weg. Of je nu met de boot, de trein of de metro reist, je kunt altijd de ov9292 planner checken. Tenminste als je je smartphone of een draagbaar apparaat met draadloos internet verbinding hebt. Deze planner is in korte tijd erg populair geworden.

Je blijft via de bovenstaande site ook goed op de hoogte van het laatste nieuws. Bijvoorbeeld de laatste ontwikkelingen van de OV-Chipkaart of de nieuwste soorten abonnementen.

Er is zelfs een gratis ov9292 app die je op je smartphone kan zetten, met de besturingssystemen:

– iPhone – klik dan HIER;

– Android – klik dan HIER;

– BlackBerry 10 – klik dan HIER;

– Windows Phone – klik dan HIER;

– draadloos internet op een mobiel apparaat – klik dan HIER.

 


late trein ov9292 ns24.nlWat achtergrond informatie:
In november 1991 is OV Reisinformatie begonnen met het verstrekken van reisinformatie door naar 06-9292 te bellen.

Dit is in 1997 veranderd in wat het nu nog steeds is: 0900 – 9292. De website zelf kwam in 1998 in de lucht. De naam is in december 2011 aangepast in wat die nu is: 9292.nl .

De OV9292 planner is nogal populair en wordt dan ook door velen gebruikt. Bijvoorbeeld als gratis app voor op je smartphone of tablet. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen.

 

Vertragingen

Iets waar je liever niet mee in aanraking komt: Vertragingen. Helaas hoort dat bij het leven en dus ook bij het Openbaar Vervoer.

Het meest actuele overzicht van trein-vertragingen vind je in de rechter kolom onder “Vertragingen Actueel.” Maar via een smartphone zie je dat niet en kun je HIER klikken.

De “Actuele Spoorkaart” staat ook weer in de rechterkolom (niet zichtbaar voor smartphones.) Hier vind je een compleet en actueel overzicht van alle spoorlijnen van heel Nederland.

 

Superkorte Video

Hieronder een korte video over een heel bekende verschijning op het spoor: de Sprinter. Hij vervangt veelal de oude stoptrein. Hij heeft meer deuren en het balkon is veel groter, wat weer voor een betere doorstroming zorgt. De vloer van de sprinter is even hoog als het perron. Een nadeel is wel dat er nog steeds geen wc’s in ztten.

geluid aan?!

 

Vind je nog iets ontbreken? Meld het dan graag hieronder. Dan kijken we of we er wat mee kunnen doen.

Een hele goede en voorspoedige reis toegewenst!


Reacties

OV9292 Openbaar Vervoer Planner — 10 reacties

  1. als ik vraag om een route op zondag 9 oktober krijg ik een route op 8 oktober of maandag 10 oktober. Gaan er geen bussen of treinen op zondag 9 oktober?

  2. Zouden die prutsers de site gewoon weer kunnen laten werken zonder cookies. Ze kunnen wel roepen dat de nodig zijn om hun adverteerders te plezieren zodat die mijn privacy aan kunnen tasten, maar wanneer men hun site niet meer bezoekt krijgen ze helemaal geen adverteerders meer!!!
    Is wel omslachtiger maar ik kan alle informatie ook vinden middels de sites van de individuele vervoerders zonder dat ik cookies van derden hoef toe te staan.

  3. Vanwege slechte ervaring vorig jaar, zou het prettig zijn als geplande onderhoudswerkzaamheden aan het spoor, ruim van te voren bekend worden gemaakt op uw site. Ik mis dit item helemaal hier en ProRail zegt dat dat slechts 2 weken van te voren bekend is. Dat is toch belachelijk want zulke werkzaamheden worden toch maanden van te voren al gepland. Kan dit wezenlijk verbeterd worden zodat je zelf je reis er ook op kunt plannen?

    • We zijn het helemaal met u eens.
      Wij kunnen er ook niets aan doen, want we geven slechts de informatie van de NS en de OV vervoersbedrijven weer. Wel hebben we nu een directe verwijzing gemaakt naar de onderhoudswerkzaamheden aan het spoor. Bijna helemaal bovenaan onder het kopje “Vertragingen Acuteel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *