Waar je ook gaat, je bent altijd beter uit als je je route plant. Met deze gratis routeplanners kom je in het hele land precies op de plek waar je wilt zijn.

De ene is geschikt voor het Openbaar Vervoer, dat is bijna alles behalve de auto en de fiets. De andere is voor alles te gebruiken.

1. Openbaar Vervoer Routeplanner

Ons land is een van de meest dichtbevolkte op de wereld, maar we hebben dan ook een enorme infrastructuur met wegen, sporen, kanalen en vaarten, luchtwegen en meer. Er hoeft maar ergens iets te gebeurenrouteplanner OV openbaar verover ov9292 of het loopt al heel snel vast.

Voor je op weg gaat kijk dan even of er vertragingen zijn op jouw route met de Openbaar Vervoer Routeplanner. Dan kun je een eventuele omweg plannen.

Het Openbaar Vervoer gaat ook met zijn tijd mee en doet zijn best je zo goed mogelijk in te lichten als er onderweg iets mis is.

 

2. ANWB Routeplanneranwb routeplanner

Een andere routeplanner is die van de ANWB. Een van de meest bekende organisaties in ons land. Ze zijn begonnen met het helpen van de fietsers, maar tegenwoordig krijgt de auto hun meeste aandacht. Heel geleidelijk aan spannen ze zich toch weer meer in voor de fietser.

Vroeger moest je nog een aparte CD kopen met de een of andere routeplanner erop. Elk jaar had je weer een nieuwe CD nodig. Nu plan je gewoon online. Wel zo makkelijk.

 

 

===================================

fietsroute plnner3. RoutePlanner voor Fietsers

Als toegift een hele handige routeplanner voor fietsers die ik zelf ook vaak gebruik. Ik fiets heel wat af en heb gemerkt dat je zigzaggend je doel uiteindelijk toch bereikt.

Om rivieren, grote wegen en andere hindernissen heen leg je dan ongeveer een √2 keer zo grote afstand af als wanneer je per auto gaat.

 

 

Deze fiets routeplanner kun je ook als app downloaden voor je smartphone of op je tablet. Ik fiets erg veel door het hele land en vind dit zelf de meest handige die er is. (Sorry voor de Google Maps route planner…)

 

Een hele goede reis toegewenst!


Reacties

Routeplanner — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *